24 Oct 2023

Oferta laboral
BarcelonaConfidencial

Formador Retail Academy

Estem buscant un soci a Barcelona i rodalia per col·laborar amb l'equip intern de la Retail Academy; amb qui construir, desenvolupar i implementar els plans de formació dels nostres clients.

Tot i que naixem com a especialistes en Formació per al sector Fashion-Retail, des de fa temps hem evolucionat fins a col·laborar amb empreses de mons tan diferents com la cosmètica, el calçat, l'esport o la joguina.

El nostre objectiu principal és aportar valor real a les empreses, per això oferim projectes de formació 100% adaptats a la situació i casuística específica de cadascuna d'elles, de manera que les nostres formacions poden estar enfocades tant a equips de venda i botiga com a figures corporatives a la seu central.

Activitat principal

  •  Elaboració de la proposta de contingut i desenvolupament dels diferents plans de formació, segons les necessitats específiques de cada client.
  •  Posada en marxa: presentar, guiar i transmetre els coneixements i habilitats detallades en la guia didàctica o pla formatiu als corresponents alumnes.
  •  Adaptació a la modalitat en línia o presencial.

Requisits com a formador de Retail Academy

  • Experiència prèvia en el sector Retail, preferiblement en Luxe, Moda, Calçat, Accessoris o Cosmètica.
  • Experiència prèvia com a Training Manager / Retail Manager o en gestió i formació d'equips.
  • Es valorarà la formació especialitzada en Psicologia o Sociologia i altres branques i tècniques com coaching, PNL, Agile, Disc...
  • Indispensable un domini elevat de castellà i català. Es valora el coneixement d'altres idiomes (portuguès, francès o italià).
  • Freelance o amb possibilitat de contracte de prestació de serveis.

Si vols conèixer-nos o descobrir més sobre el projecte, pots presentar la teva candidatura o escriure'ns a mfortes@reatailacademy.com.

Estem desitjant conèixer-te!

A  Luxe Talent volem ajudar-te a aconseguir els teus objectius, per això posem a la teva disposició les oportunitats laborals més interessants del món de la Moda, el Retail, el luxe y FMCG.  Segueix-nos a les xarxes i mantenir-te al dia de totes les nostres novetats. Luxe Talent a LinkedIn o Instagram. Si vols mantenir-te al dia del sector i apostar per la formació contínua dona un cop d'ull a la nostra acadèmia de formació Retail Academy, també som a LinkedIn o Instagram.

Volver